«Είμαστε όλοι μαζί»-Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης

21 Δεκεμβρίου 2012

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπικό Παζάρι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας, στο Φουαγιέ Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

   Διάρκεια: από 21 έως 23 Δεκεμβρίου 2012.

 Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με την στήριξη του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας καθώς και με βοήθεια ανεξάρτητων ζωγράφων και επαγγελματιών, διοργανώνουν τριήμερο Μπαζάρ 21, 22 & 23 Δεκεμβρίου 2012, στο Φουαγέ του Βαφοπουλείου με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να αγοραστούν μηχανήματα αναγκαία για την αντιμετώπιση του καρκίνου. 

   Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.

Επίσης, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί Πολιτιστική βραδιά του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, «Είμαστε όλοι μαζί» στην Αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει:

-ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης,
– συμμετοχή της χορωδίας και του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης,
– θεατρικό δρώμενο από την θεατρική ομάδα Facta non Verba σε σκηνοθεσία της θεατρολόγου Ελένης Σταματοπούλου και κείμενα-ποίηση της Μπέττης Μάλλιου καθώς και ποίηση του Χρήστου Ράστου.
– την βραδιά θα κλείσει η Μαρία Μόρτζου με έντεχνο Ελληνικό τραγούδι.

   Στο πιάνο την συνοδεύει ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.