Λειτουργικό εργαστήρι και νεανικές συντροφιές στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Καλλιθέας

1 Οκτωβρίου 2014

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλλιθέας ετοιμάζονται να υποδεχθούν δυναμικά τη νέα εκκλησιαστική χρονιά των ενοριακών δραστηριοτήτων τους. Διοργανώνουν λοιπόν ένα λειτουργικό εργαστήρι και αναβιώνουν τις νεανικές συντροφιές, προσφέροντας ένα πολύ καλό παράδειγμα για τις ενοριακές κινήσεις που αναζητούν τρόπους οργάνωσης, δραστηριοποίησης και αξιοποίησης των στελεχών τους.

eyukall

Στο κάλεσμά τους για το λειτουργικό εργαστήρι, οι υπεύθυνοι της Κίνησης αναφέρουν:

«Πολύς κόσμος δε γνωρίζει το τι γίνεται μέσα στη Θεία Λειτουργία. Δε καταλαβαίνει γιατί οι ψάλτες κατεβαίνουν και ανεβαίνουν από τα στασίδια τους. Δε γνωρίζει αν στο «ειρήνη πάσι» πρέπει να κάνει τον Σταυρό του ή να σκύψει ευλαβικά. Σε συζητήσεις πολύς κόσμος λέει μακάρι κάποιος να μας τα μάθαινε. Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει ή πει αυτή τη κουβέντα. Όποιος/α έχει χρόνο και ενδιαφέρετε θα είναι χαρά μας να έρθετε. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού.»

leiterg2

Και όσον αφορά τις νεανικές συντροφιές, αντίστοιχα:

Η ενορία μας για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οργανώνει δημιουργεί ξανά τη νεανική συντροφιά. Όποιος νέος ή νέα μένει κοντά στη Καλλιθέα Αττικής και επιθυμεί να έρθει στη παρέα μας, θα είναι μεγάλη μας χαρά. Ξεκινάμε ήρεμα και ωραία από Τετάρτη 8 Οκτωβρίου.

 Από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε κατά Θεόν επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών τους!