Γονείς! έρχεται το θερμόμετρο που περιμένατε…

19 Απριλίου 2017

earmo_smart_ear_thermometer_2

Αναζητάτε ένα έξυπνο θερμόμετρο αυτιού, για το ζωηρό μωρό σας; Τώρα έχετε αυτό που θέλετε με το νέο Earmo, το ηλεκτρονικό θερμόμετρο από τη Snow Li, μία εταιρεία που βασίζεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Το νέο θερμόμετρο αυτιού επόμενης γενιάς, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να παρέχει ακριβή αποτελέσματα, ενώ είναι επίσης ορατό τη νύχτα και παρακολουθεί τη θερμοκρασία μέσω μιας εφαρμογής για το Smartphone σας.

Σχεδιασμένο με αγάπη από άλλους γονείς, το Earmo πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα τον τρόπο που αλληλεπιδρά με τα παιδιά και τους γονείς. Χωρίς να διαταράσσει το μωρό με φως ή ενοχλητικό άκρο, το Earmo σας επιτρέπει να πάρετε και να δείτε τη θερμοκρασία αμέσως, με κάθε φως, ειδικά όταν το μωρό σας κοιμάται ή είναι ζωηρό.

Χρειάζεστε μόνο 1 δευτερόλεπτο για να πάρετε τη θερμοκρασία αντί για 3 λεπτά και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του παρελθόντος και τα τρέχοντα αποτελέσματα ευκρινώς, στην μεγάλη LED οθόνη του. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, παίρνει θερμοκρασίες με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού και δεν χρειάζεται φίλτρο φακού για να λειτουργήσει το Earmo!

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα Indiegogo για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη στοιχεία σχετικά με το νέο θερμόμετρο, που αναμένεται τον Ιούνιο του 2017.

Πηγή: Secnews.gr