Τιμητική διάκριση στην Eucosmia για την Καινοτομία Ανάπτυξης της Αθωνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς

16 Ιουλίου 2018

Στις 11/07 πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η τελετή απονομής των Athens Startup Awards 2018 για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, που διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Τα βραβεία απένειμαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και η κα Ελένη Κεπενού, Διευθύνουσα Σύμβουλος των «Μύλων Κεπενού».

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χαβατζάς. Τον Πρόεδρο της Βουλής εκπροσώπησε η κ. Χαρά Καφαντάρη. Εκ μέρους της Αντιπροεδρείας της Κυβέρνησης, στην εκδήλωση προσήλθε ο κ. Ηλίας Ξανθάκος. Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Στην εκδήλωση επίσης προσήλθε ο κ. Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μάριος Γεωργιάδης ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτικού κι επιχειρηματικού κόσμου.

Η εταιρεία Eucosmia απέσπασε την Τιμητική Διάκριση για τα προϊόντα της για την καινοτομία ανάπτυξης της Αθωνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο κ. Θέμης Μαλτέζος και η κα Αγγελική Αυδή.

Τα προϊόντα της Eucosmia μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.eucosmia.com