Προσβάσιμη σελίδα

Λειτουργικές ιδιομορφίες στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Φιλλανδίας

To Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, σας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση του μεταπτυχιακού Colloquium Λειτουργικής για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του 4ου ορόφου του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ.

Ο εισηγητής, ιεροδ. Δαμασκηνός Ξενοφωντινός (Jaakko Olkinuora), αναπληρωτής καθηγητής Συστηματικής Θεολογίας και Πατρολογίας στο πρόγραμμα Ορθόδοξης Θεολογίας του Πανεπιστημίου Ανατολικής Φιλλανδίας, θα παρουσιάσει το θέμα: «Από τον Άθωνα στις Σκανδιναβικές Άλπεις. Λειτουργικές ιδιομορφίες στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Φιλλανδίας».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο: 2310 99 66 87.

Παρακολουθήστε τη διάλεξη του ιεροδ. Δαμασκηνού Ξενοφωντινού (Jaakko Olkinuora) με θέμα: «Η συνέργεια των βυζαντινών τεχνών στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας».

Πρόσφατες
δημοσιεύσεις
Τι είναι για εμάς η Παναγία;  
Λυκούργος Αγγελόπουλος: Ο Δάσκαλος - Ο Χοράρχης - Ο Μελοποιός
Μουσικές Φυλλάδες Κυριακής Δ’ Νηστειών (14/04/2024)
«Δεῦτε ἐργασώμεθα» ήχ. α΄, Ιδιόμελο Δ΄ Κυριακής Νηστειών (Λυκούργος Πετρίδης)
«Άγιος Άγιος» Θ. Λειτουργίας Μ. Βασιλείου, ήχ. δ΄ «άγια»