Το πρόγραμμα «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 2017» (Από Καθαρά Δευτέρα μέχρι Σάββατο του Λαζάρου)

23 Φεβρουαρίου 2017

Μαζί με την ευχή για καλή και ευλογημένη Σαρακοστή, η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, απευθύνει μία ανοιχτή πρόσκληση επικοινωνίας, συντροφικότητας και εποικοδομητικής συνεργασίας για την κατανυκτική αυτή περίοδο. Μετά την αποδοχή από ενορίτες και φίλους του θεσμού «ΕΝΟΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…» ο οποίος υλοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, και των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων (8 οργανώθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια) ως συνέχεια έρχεται να υλοποιηθεί για 19η χρονιά το πρόγραμμα «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 2016» .

euaggelistria1Από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς καλούμαστε να συμμετέχουμε σε λατρευτικές ευκαιρίες κατάνυξης που η περίοδος αυτή πλούσια μας προσφέρει.

Επίσης πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, με πλούσιο ορίζοντα ενδιαφερόντων, θα βοηθήσoυν να βρεθούν και πάλι όσοι επιθυμούν στην αγκαλιά της ενοριακής οικογένειας στοχεύοντας στην πνευματική τους οικοδομή.

Ιδιαίτερη ευλογία για την πόλη του Πειραιά και την Ενορία της Ευαγγελίστριας η έλευση της εικόνας της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας από τις Φέρες της Θράκης την Παρασκευή 3 Μαρτίου και των ιερών λειψάνων Αγίων Πατέρων της Όπτινας από την  Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Σαγματά, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017.

Για το πρόγραμμα βλέπε εδώ