Καρπενήσι και 4ο En Oresi Festival!

14 Αυγούστου 2014

 

karpenisi4«Εν Όρεσι» δηλαδή «στα βουνά» ο τίτλος του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου στις 16,17 και 18 Αυγούστου. Βασικός σκοπός η ανάδειξη του φυσικού πλούτου και της μοναδικής ομορφιάς που κρύβεται σε ορεινά μέρη της Ελλάδος μέσα από μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή.

Ένα φεστιβάλ θεσμός για την Στερεά Ελλάδα, ο οποίος ξεκίνησε το 2011, λαμβάνει χώρα
στo Καρπενήσι με τη μαγευτική φύση και το δροσερό κλίμα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα της Ευρώπης. Με τις κατάλληλες υποδομές για μια μεγάλη διοργάνωση και ένα ελατόδασος, δημιουργείται το ιδανικό σκηνικό για τη φιλοξενία του «En ’Oresi» festival.

ArvanitakiMG_9291

Στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται οι: Άλκηστις Πρωτοψάλτη , Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος , Active Member.

thivaios

Απόδραση από τα αστικά κέντρα και ψυχαγωγία σε ένα απίστευτα δροσερό μέρος υπόσχεται το φεστιβάλ που αποτελεί σίγουρα έναν ιδανικό προορισμό για όλους τους μουσικόφιλους λάτρεις της φύσης και του camping. Μάλιστα όσοι θα θελήσουν να κάνουν camgping μπορούν να στήσουν τις σκηνές τους  από την Παρασκευή 15 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του φεστιβάλ.

Στη σκηνή του φεστιβάλ έχουν ανέβει μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Πυξ Λαξ, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας , Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Χαρούλης και πολλοί άλλοι. Κάθε χρόνο στήνεται μια Αυγουστιάτικη μουσική γιορτή με φόντο τον καλοκαιρινό ουρανό και το καταπράσινο φυσικό τοπίο.

ENORESI2