Εκδηλώσεις για τη 10ετη προσφορά του Μητροπολίτη Ρόδου

31 Αυγούστου 2014

Σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου Ρόδου, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας» τίμησε την 10ετη προσφορά  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. κ. Κυρίλλου στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και στην ενορία Αρχαγγέλου ανακηρύσσοντας τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου.

rodou9

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχαήλ Τσακίρης ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον Σύλλογο σε μια τέτοια απόφαση. Το μέλος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Διμέλης, Καθηγητής Θεολόγος, μίλησε για τον Σεβασμιώτατο και το έργο του και ακολούθησε η επίδοση του ψηφίσματος και των σχετικών αναμνηστικών.

Ο Σεβασμιώτατος στην προσφώνηση του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αίθωνας», εξήρε την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και υποσχέθηκε να παράσχει την συνδρομή του στο έργο του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου και το μουσικό σύνολο του Στράτου Τσιρακάκη ενώ τα τραγούδια απέδωσαν η Χριστίνα Κόζα και η Αναστασία Μπολή.

Στιγμές από την εκδήλωση:

rodou4

rodou6

rodou3 rodou7 rodou8