Google Maps: Δείτε στο χάρτη πληροφορίες του λογαριασμού σας

12 Μαΐου 2015

googlemaps_UPΠιο εύκολη αναλαμβάνει να κάνει την καθημερινότητα των κατόχων κινητών συσκευών με λειτουργικό android η Google, με τη νέα εφαρμογή για το Google Maps. Συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε πάνω στο χάρτη τις πληροφορίες του account σας και παρόλο που υπάρχουν κάποια ψεγάδια (το listing των Gοοgle Maps Play δεν είναι αρκετά επιμελημένο σε ότι νέο αφορά η τελευταία έκδοση), το update του είναι κάτι παραπάνω από ένα σύνολο από bug fixes.

Η android police  ανακάλυψε ότι  το app μπορεί τώρα να «εξωρύξει»  πληροφορίες από το Gοοgle gmail account σας  όποτε κάνετε αναζήτηση για αυτά τα συγκεκριμένα key phrases, όπως my events, my flights, my reservations και my hotels. Το «My events» θα περιλαμβάνει τις καταχωρήσεις του ημερολογίου σας , ενώ  τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ κατανοητά από όλους.

Δυστυχώς, αυτές οι key phrases λειτουργούν μόνο για την android έκδοση των Maps αυτή τη στιγμή  και  οι καλές ειδήσεις είναι ότι δεν αφορούν  απλοκλειστικά και μόνο την υπηρεσία πλοήγησης Mountains View. Μπορείτε πραγματικά να δακτυλογραφήσετε αυτές τις key phrases ή να τις χρησιμοποιήσετε ως φωνητικές εντολές στο Gοοgle search ή στο Gοοgle Now. Εφ’ όσον είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας σε έναν browser ή σε κάποιο σχετικό app, θα λειτουργήσουν τέλεια  σε οποιαδήποτε  συσκευή ή πλατφόρμα χρησιμοποιείτε.

Πηγή: SecNews.gr