Μαθήματα ελληνικής γλώσσας

1 Ιουνίου 2013

 Το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Ορθοδόξου Πολιτισμού ανακοινώνει ότι για έβδομη χρονιά διοργανώνει εντατικά μαθήματα εκμάθησης και βελτίωσης της ελληνικής γλώσσας σε 3 επίπεδα (αρχάριο, μέσο, προχωρημένο).

rodonfront

Τα μαθήματα της ελληνικής γλώσσας θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες από 3 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου τ.έ. Απευθύνονται πρωτίστως σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς ξένων πανεπιστημίων. Είναι επίσης ανοιχτά και σε μετανάστες και αλλοδαπούς κατοίκους της πόλεως του Αγίου Νικολάου και άλλων περιοχών που επιθυμούν να μάθουν ελληνικά  ή να βελτιώσουν το γλωσσικό τους  επίπεδο.

Τα μαθήματα της ελληνικής γλώσσας θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωινές ώρες από 9.00 π.μ. ως 1.00 μ.μ. στις αίθουσες του Τ.Ε.Ι. Αγίου Νικολάου, στα Έξω Λακώνια. Την ελληνική γλώσσα θα διδάξουν καθηγητές φιλόλογοι ελληνικών Πανεπιστημίων.

Το ίδιο διάστημα (3 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2013), θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδής στην Ορθόδοξη Θεολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Και τα δύο προγράμματα τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας-Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Πληροφορίες-εγγραφές έως και 8 Ιουνίου 2013:

Στα ελληνικά:  κ. Δρακάκης 2810- 289038, [email protected],

Στα αγγλικά:  κα Γεναράκη Αμαλία [email protected],

Στα ρωσικά: κα Μπορίσοβα Τατιάνα 2810- 325461, [email protected],

ΦΑΞ: 28410- 28680