Αρχιμ. Γρηγόριος Κωνσταντίνου: Νέα αντιαιρετική έκδοση

9 Δεκεμβρίου 2013

Ένα ακόμη πόνημα του Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Κωνσταντίνου με θέμα «Νέα Εποχή», Μασονία και Σιωνισμός, το οποίον προσφάτως εξεδόθη υπό του εν Τριλόφω Θέρμης μη κερδοσκοπικού Σωματείου Α.Μ.Ε.Α. «Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης», έρχεται να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες στον αντιαιρετικό χώρο.

arxgrk1

Στο βιβλίο αυτό ο δόκιμος στο χώρο του αντιαιρετικού βιβλίου συγγραφέας προσπάθησε με τρόπον κατά το δυνατόν αντικειμενικό και επιστημονικό να διαφωτίσει υπό το φως της ορθοδόξου θεολογίας τον πιστό κλήρο και λαό περί της προελεύσεως, των προθέσεων και των κινδύνων που προέρχονται από τα αποκρυφιστικών ρευμάτων, τα οποία προσπαθούν να παραπλανήσουν τον απελπισμένο σύγχρονο άνθρωπο, εκμεταλλευόμενα την ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος και να υπηρετήσουν τους σκοτεινούς στόχους τους για μία παγκόσμια επίγεια κυριαρχία.

Όλα τα έσοδα από τις τυχόν πωλήσεις του θα διατεθούν για την υποστήριξη της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία, τού ως άνω Σωματείου.

Εύχομαστε το βιβλίο αυτό να γίνει αφορμή, ώστε πολλοί απληροφόρητοι αναγνώστες να ενημερωθούν για τα τρία αυτά κινήματα και να προσανατολιστούν σταθερά στην αλήθεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, επιτυγχάνοντας με την ορθή πίστη τη σωτηρία της ψυχής τους.

Τέλος, συγχαίρουμε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Κωνσταντίνου για την επιστημονική, θεολογική και ποιμαντική εργασία του, του οποίου η κατάρτιση στα θεολογικά γράμματα, η πολύχρονος εμπειρία και ενασχόλησή του με τα αντιαιρετικά θέματα εγγυώνται το γνήσιο και ορθόδοξο περιεχόμενο αυτής της εργασίας, ευχόμενοι δε επιπροσθέτως να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη διδακτική του διακονία στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης.