Τα «Θαύματα της Αγίας Ζώνης» την Τετάρτη με την Ορθόδοξη Αλήθεια

9 Μαρτίου 2015

Την προσεχή Τετάρτη 11 Μαρτίου κυκλοφορεί στα περίπτερα το δεύτερο φύλλο της νέας εκκλησιαστική εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια». Η εκδοτική προσπάθεια μέχρι στιγμής  αγκαλιάστηκε από τους αναγνώστες, αφού το φύλλο του Φεβρουαρίου εξαντλήθηκε στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Το δεύτερο φύλλο συνοδεύεται από το εξαιρετικό βιβλίο (235 σελίδων) της Μονής Βατοπεδίου «Θαύματα της Αγίας Ζώνης» που δίδεται για πρώτη φορά από εφημερίδα. Αναφέρει 165 επιβεβαιωμένα περιστατικά παρέμβασης της Θεοτόκου ενώ υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στο κορυφαίο κειμήλιο της Ορθοδοξίας.

8aumatagz

Ως προς τη θεματολογία υπάρχει μεταξύ άλλων ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους νέους αγίους της Εκκλησίας, αφιέρωμα με άγνωστα στοιχεία και σπάνιες φωτογραφίες  για τη ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, συνέντευξη του Επισκόπου Διοκλείας Κάλλιστου Γουέαρ και μια σημαντική αποκάλυψη για την εικόνα της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.

Παράλληλα αρθρογραφούν ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Ανανίας Κουστένης, ο Μανώλης Μελινός, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, η Ιωάννα Κατσούλα κ.ά.

Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα της χώρας και θα κοστίζει μαζί με το βιβλίο 3 ευρώ.