6η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου

20 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 

& ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

3 – 4 – 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

     ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL

     Bασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

 

Οι εκδόσεις Εν Πλω, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, από την Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια:

ΑΚΡΙΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ, ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, ΑΤΕΡΜΟΝΟΝ, ΔΟΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΝ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΝ ΠΛΩ, ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, Ι.Μ.Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ  κ.ά.

  • Περισσότεροι από 1.500 τίτλοι ορθόδοξης πνευματικότητας
  • Επιλεγμένα μοναστηριακά προϊόντα
  • Παρουσιάσεις βιβλίων
  • Δρώμενα
  • Μουσικές εκδηλώσεις

Παράλληλα τις ίδιες ώρες με την Έκθεση Βιβλίου θα λειτουργούν :

  • «Σώματα, Θεού Θησαυρίσματα»

Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας του Εικαστικού  Κώστα Λουδοβίκου.

  • «Η Αθωνική Πολιτεία», του Αρχιτέκτονα Μιχάλη Βασιλόπουλου,

Έκθεση μακετών των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, κατασκευασμένων από μικρά κομμάτια ξύλου μπάλσα.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10:00 πμ – 10:00μμ

Φέτος στηρίζουμε:

 

Την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία:

«Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών»

 

Το ΔΣΦΑΓ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που κύριο στόχο έχει την υποστήριξη των γυναικών που έχουν βιώσει στο παρελθόν ή βιώνουν εγκλεισμό σε Καταστήματα Κράτησης.  Βασική αρχή του Δικτύου είναι το αίσθημα αλληλεγγύης, με όρους ισότητας και όχι φιλανθρωπίας, σε πρόσωπα που ανήκουν σε αυτή την ευάλωτη oμάδα πληθυσμού.

Η μορφή της αρωγής του Δικτύου προς τις φυλακισμένες και τις αποφυλακισμένες γυναίκες μπορεί να είναι: α) υλική (οικονομική, ρουχισμός, τρόφιμα, οικιακός εξοπλισμός κ.ά), β) εκπαιδευτική – επιμορφωτική (εκπόνηση προγραμμάτων με θέματα εκπαίδευσης Υγείας και Νομικής Υποστήριξης, μαθήματα, οργάνωση σεμιναρίων, εργαστηρίων),  γ) συμβουλευτική (ψυχοκοινωνική υποστήριξη, επαφή και εμπλοκή των γυναικών με δίκτυα στήριξης κ.ά), δ) παροχή νομικών υπηρεσιών, ε) φιλοξενία στον Ξενώνα «Φιλοξένια».

Στην είσοδο της έκθεσης συγκεντρώνουμε πράγματα για:

 

  • Τα σχολεία (ΣΔΕ και Δημοτικό)

Φωτοτυπικό χαρτί Α4, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους για άσπρο πίνακα, σφουγγάρια για άσπρο πίνακα, χαρτιά κανσόν σε διάφορα χρώματα, συσκευή πλαστικοποίησης εγγράφων, υλικά πλαστικοποίησης.

  • Το εργαστήριο κοσμημάτων σχολείου

Ελαστική πετονιά, κέρινα κορδόνια σε διάφορα χρώματα, κορδόνια χοντρά, κορδέλες σε διάφορα χρώματα, αλυσίδες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, χάντρες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, μεταλλικά στοιχεία σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, κουμπώματα σε διάφορα μεγέθη, 3 σετ εργαλείων για κατασκευή κοσμημάτων (πενσάκι-μυτοτσίμπιδο-κοφτάκι).

  • Το εργαστήριο ζωγραφικής

Καμβάδες, χαρτόνια κουσέ 50Χ60, πινέλα για καμβά σε διάφορα μεγέθη, ακρυλικά χρώματα σε σωληνάρια, λαδοπαστέλ, ξυλομπογιές ακουαρέλας, μολύβια 6Β, μολύβια 2Β, γόμες σχεδίου.

  • Το κατάστημα κράτησης

Σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αποσμητικά.

Xορηγοί επικοινωνίας της 6ης Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου είναι:

ο Ραδιοφωνικός Σταθμός “ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” , το περιοδικό “ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” και οι ιστότοποι romfea.gr, pemptousia.gr και intv.gr.

 

Για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ

 

Εκδόσεις « Εν πλω »

Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο Atrium, Αθήνα

E: [email protected], Τ: 211 11 98 900-901

http://www.enploeditions.gr/ , http://www.facebook.com/enploeditions.gr