Ένα δώρο από την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ στους αναγνώστες της

21 Δεκεμβρίου 2018

Επισκεφθείτε το www.christianityart.com και χρησιμοποιείστε στις αγορές σας το ειδικό ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ με τον αριθμό

ZE0EAAWR6AA2

Πληκτρολογώντας τον ειδικό αριθμό λαμβάνετε άμεσα 10% έκπτωση στις αγορές σας.

 

Μέσα από την ιστοσελίδα Christianityart.com τώρα μπορείτε και εσείς από το σπίτι σας όπου και αν αυτό βρίσκεται να παραλάβετε το έργο τέχνης ή αντικείμενο λατρείας με όλα τα πιστοποιητικά τους γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει μια σωστή και ποιοτική αγορά για την αξία των χρημάτων σας.

Το 1975 η Εικονοτεχνική παραγωγός και εμπνευστής των προϊόντων της Christianityart.com ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο της τέχνης, μέσα από τη δημιουργία θρησκευτικών εικόνων, ιστορικής και θρησκευτικής πιστότητας, άρτιας τεχνικής και υψηλής αισθητικής. Η τεράστια γκάμα προιόντων συμπληρώνεται με χρυσά και ασημένια κοσμήματα και μοναστηριακά προιόντα.

Συνεργάζεται με σπουδαίους αγιογράφους, που με σπουδή και τεχνική κατάρτιση του αντικειμένου, δημιουργούν στον καμβά αντίγραφα βυζαντινών εικόνων, εμπλουτισμένα με τη δημιουργική τους φαντασία.

Στην Εικονοτεχνική, με βασικά υλικά τον καμβά, το ξύλο και το ασήμι, συνδυάζουμε τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, τη γνώση της θρησκευτικής παράδοσης, την τεχνική της αγιογραφίας και το μεράκι της δημιουργίας ανάγοντας την κάθε εικόνα, από την πιο μικρή σε διάσταση έως την πιο απαιτητική σε χρήση υλικών και μέγεθος, σε έργο τέχνης.