Διεθνής Φωτογραφικός Διαγωνισμός: «Χρώματα Ορθοδοξίας. Αλβανία»

18 Μαΐου 2019

Η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία της Αλβανίας, το Τμήμα Εκδόσεων της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας και η διαδικτυακή πύλη www.orthphoto.net, με τις ευλογίες και υποστήριξη των Μακαριωτάτων Αρχιεπισκόπων Αλβανίας κ. Αναστασίου και Πολωνίας κ. Σάββα, διοργανώνουν Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Χρώματα Ορθοδοξίας. Αλβανία».

Στόχος του διαγωνισμού είναι να παρουσιάσει την ποικιλομορφία και την ομορφιά της Ορθοδοξίας στην Αλβανία. Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί με την οργάνωση έκθεσης φωτογραφίας καθώς και με την έκδοση ενός περίτεχνου τετράγλωσσου λευκώματος.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, υποβάλλοντας έως και 6 φωτογραφίες για κάθε από τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

1. Εκκλησίες (αρχιτεκτονική, τοιχογραφίες, σταυροί, ξωκλήσια, τοπίο, κλπ.).

2. Άνθρωποι (κληρικοί και λαϊκοί, πορτραίτα κλπ.).

3. Ρεπορτάζ (Εκκλησιαστικά γεγονότα, Προσκυνηματικά).

4. Ανασύσταση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας (η κατηγορία αυτή στοχεύει στην παρουσίαση της κανονικής ανασύστασης της Ορθοδόξου Αυτοκέφαλου Εκκλησίας της Αλβανίας μετά την κατάρρευση του αθεϊστικού καθεστώτος και την προβολή διαφόρων πτυχών της ζωής της (οικοδομικό έργο, κλήρος, ορθόδοξοι νεολαία, υγεία, παιδεία, συμβολή στο πολιτισμό, ανθρωπιστικό έργο κ.λπ.)

Οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν έως και την 15η Ιουλίου 2019 στην ηλε-κτρονική διεύθυνση: [email protected].

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος πρόσωπα που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.

Υποβάλετε τις φωτογραφίες σας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα ακόλουθα βραβεία:

Grand Prix: 600 ΕΥΡΩ
1ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 200 ΕΥΡΩ
2ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 100 ΕΥΡΩ
3ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 50 ΕΥΡΩ
Τιμητική Διάκριση: Φωτογραφικό Λεύκωμα από τις εκδόσεις των συνεργατών μας. (Ο αριθμός των τιμητικών διακρίσεων θα αποφασιστεί από την κριτική επιτροπή).

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.albania.orthphoto.net

Προθεσμία υποβολής: 15 Ιουλίου 2019