Προσβάσιμη σελίδα

Η Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας

Φέτος συμπληρώνονται 40 έτη από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜΣΙΕ). Η Ομοσπονδία πρόκειται να πραγματοποιήσει μία σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 40 ετών παρουσίας και προσφοράς της στο ιεροψαλτικό διακόνημα.

Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, ξεκινά την προσεχή Τετάρτη με τη πραγματοποίηση Επιστημονικής Εσπερίδας υπό τον γενικό τίτλο:

«H Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας» 

Διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής θα φωτίσουν με τις εισηγήσεις τους την ευρύτατη διαθεματική διάσταση της Ψαλτικής Τέχνης εστιάζοντας στην νευρολογική και μουσικοθεραπευτική της διάσταση.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος ΟΜ.Σ.Ι.Ε., και ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε Εσπερίδα με γενικό τίτλο:

«Η Ψαλτική Τέχνη, θεραπευτικός παράγοντας της υγείας»

η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Μεγάλου Βασιλείου 15, Αθήνα), την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των επίσημων εορτασμών για την 40ετηρίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος  και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Διαδικτυακού Περιοδικού ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

Χορηγός Επικοινωνίας : Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

Πρόσφατες
δημοσιεύσεις
Το Σάββατο του Ακαθίστου στο Ιερό Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του προφήτου Ελισσαίου
Λόγος και Μέλος: Ιδιόμελα Τριωδίου παλαιού στιχηραρίου (Β')
Λόγος και Μέλος: Ιδιόμελα Τριωδίου παλαιού στιχηραρίου (Α')
«Ψυχή μου, ψυχή μου ανάστα» (π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης)
Λόγος και Μέλος: Μικρό σταυροαναστάσιμο οδοιπορικό - π. Μιχαήλ Καρδαμάκης (Β΄)