«Η χαρά µας απερίγραπτη. Έγινε το θαύµα»

30 Αυγούστου 2019

26-1-2009, Θεσσαλονίκη

«Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι περίπου δυόμιση χρόνια και δυστυχώς δεν αποκτήσαμε παιδί. Μόλις παρέλαβα την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης τη φόρεσα γύρω από την κοιλιά μου και κάθε μέρα προσευχόμασταν.

Νήστεψα όλη τη νηστεία των Χριστουγέννων για πρώτη φορά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και προσευχόμουν κάθε μέρα. Θεώρησα τη νηστεία σαν ένα τάμα που έπρεπε να εκπληρώσω για το δώρο, την κορδέλα που παρέλαβα, και με αυτόν τον τρόπο ήθελα να ευχαριστήσω την Παναγία.

Πράγματι, στις 10 Ιανουαρίου ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου στις 12 Ιανουαρίου. Η χαρά μας απερίγραπτη. Έγινε το θαύμα. Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές μας. Η αγωνία μας μεγάλη, μα η πίστη μας ακόμα μεγαλύτερη. Εξακολουθώ να φοράω την κορδέλα και δεν θα την αποχωριστώ από πάνω μου. Κάθε μέρα προσευχόμαστε στην Παναγία όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη και με την βοήθειά της να γίνουμε σωστοί γονείς.

Ευχαριστούμε την Παναγία για το θαύμα που μας αξιώνει να βιώνουμε. Νοιώθουμε τόσο μικροί, αδύναμοι και ταπεινοί μπροστά της».

Με εκτίμηση

Τ. Π.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 234-235.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.