«Το παιδί θα είχε προβλήµατα νευρολογικά»

26 Αυγούστου 2019

13-9-2008, Περαία Θεσσαλονίκης

«Ήθελα να αναφέρω μια μεγάλη δυσκολία στη ζωή μας, την οποία ξεπεράσαμε με την οικογένειά μου με τη βοήθεια της ευλογημένης κορδέλας της Αγίας Ζώνης.

Τον Οκτώβριο του 2007 και ενώ η σύζυγος μου Α. διήνυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης για το δεύτερο παιδί μας, χρειάστηκε να κάνουμε μια ιατρική εξέταση για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο θα ήταν φυσιολογικά τα όργανα του σώματός του. Η εξέταση έδειξε όπως ο ιατρός μας προειδοποίησε ότι σε πιθανότητες άνω του 50% το παιδί θα είχε προβλήματα νευρολογικά.

Τα αποτελέσματα μας διέλυσαν ψυχολογικά, αλλά παρόλα αυτά αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερη εξέταση. Στο διάστημα που διήρκεσαν οι εξετάσεις και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα φόρεσα γύρω από τη μέση της συζύγου μου την ευλογημένη κορδέλα από την Αγία Ζώνη. Όλα τα επόμενα αποτελέσματα και οι εξετάσεις ήταν φυσιολογικά. Σήμερα έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι 7 μηνών.

Μετά το θαύμα προσπάθησα επανειλημμένα να επισκεφθώ τη Μονή Βατοπαιδίου για να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη της Παναγίας, αλλά διάφορες περιστάσεις με εμπόδιζαν. Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερα να έρθω και να εκφράσω την προσωπική μου εμπειρία».

Θ. Α.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 231-232.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.