«Βελτιώθηκε και σταθεροποιήθηκε»

28 Αυγούστου 2019

9-9-2016, Αθήνα

Προς τον Καθηγούμενο της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Πατέρα μου,

«Ήθελα να ευχαριστήσω την Αγιοσύνη σας και να εκφράσω την πίστη μου και ευγνωμοσύνη μου στην Υπεραγία Θεοτόκο γιατί με τη δύναμη της Αγίας Ζώνης Της, που εσείς απλόχερα μου αποστείλατε και την οποία από τότε και μέχρι σήμερα φοράει ο σύζυγός μου, βελτιώθηκε και σταθεροποιήθηκε η υγεία του.

Σας παρακαλώ, να μου αποστείλετε τρεις (3) ζώνες ευλογημένες στην Αγία Ζώνη της Θεοτόκου, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου, επειδή μία οξεία οσφυαλγία με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες. Και πιστεύω, μετά και από τις μη απιτυχημένες ιατρικές συμβουλές και προσπάθειες, μόνο με την ευλογημένη ζώνη της Παναγίας που θα φορέσω θα έχω αποτέλεσμα.

Από τις ζητούμενες ζώνες άλλες δύο θα δώσω σε ανθρώπους φίλους και συγγενείς που πάσχουν από καρκίνο.

Σας ενημερώνω ότι, δύο ευλογημένες ζώνες έδωσα σε δύο νεαρές κοπέλες που είχαν δυσκολία να τεκνοποιήσουν και η μία εξ αυτών ήδη απέκτησε μωρό, το οποίο σήμερα είναι δύο μηνών και με μία άλλη ζώνη έζωσα ένα νεαρό παιδί, πατέρα δύο μικρών παιδιών, ο οποίος πάσχει από εκτεταμένο καρκίνο του παγκρέατος και με την ευλογία και δύναμη της Παναγίας Θεοτόκου έκανε εγχείριση επιτυχώς και εξελίσσεται πολύ καλά.

Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ και περιμένω την αποστολή το συντομότερο.

Έχω υπ’ όψιν μου να σας γράψω εκτενώς για τα μέχρι τούδε και τα περαιτέρω που θα δω θαύματα της Παναγίας για να τα καταγράψετε».

Με σεβασμό και απέραντη πίστη

Ε. σύζυγος του Δ. Σ.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 301-302.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.