«Η Παναγία µας έβαλε το χέρι της»

5 Σεπτεμβρίου 2019

1-11-2015, Θεσσαλονίκη

«Στις 7-6-2013 φέραμε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Τον πρώτο μήνα της ζωής της, ανακαλύψαμε πως έχει πολλά προβλήματα στα νεφρά της και στο ουροποιητικό σύστημα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει 6 χειρουργικές επαμβάσεις σε ηλικία μόλις 49 ημερών.

Εφόσον πραγματοποιήθηκαν οι επεμβάσεις χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου 3 μήνες. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα το παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του 3 φορές. Αλλάξαμε αρκετές ιδιωτικές κλινικές και τελικά καταλήξαμε σε κρατικό νοσοκομείο, όπου και την ανέλαβε ένας χειρουργός, πραγματικός άνθρωπος, ο οποίος πριν το τελευταίο χειρουργείο μας είπε: “Όσο εγώ θα χειρουργώ το παιδί σας, εσείς θα προσεύχεσθε στην Παναγία να με φωτίσει να κάνω το καλύτερο για το παιδί σας και με την βοήθειά Της όλα θα πάνε καλά”.

Δεν σταματήσαμε τις προσευχές μας στην Μεγαλόχαρη ούτε λεπτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της. Ο καιρός περνούσε και εμείς ήμασταν ακόμα εκεί και ελπίζαμε να βάλει το χέρι της.

Ρωτούσαμε καθημερινά το γιατρό πότε πίστευε πως θα πηγαίναμε στο σπίτι μας, και μας έλεγε όταν σταματήσουν οι παροχετεύσεις που είχε το παιδί να βγάζουν υγρά. Μετά από μερικές ημέρες ήρθε η μητέρα μου να μας επισκεφθεί στο νοσοκομείο και μας έφερε τη Ζώνη της Παναγίας. Την έδεσα λοιπόν γύρω από την μέση του μωρού, κοντά στις παροχετεύσεις, και συνέχισα να προσεύχομαι στην Μεγαλόχαρη να βοηθήσει το μωρό μας. Σε λιγότερο από δύο ημέρες ήμασταν στο σπίτι μας μαζί με την μικρή μας.

Η Παναγία μας τελικά έβαλε το χέρι της και έκανε το θαύμα της, καθώς και ο Άγιος Νεκτάριος, και έτσι η μικρή μας Νεκταρία χαίρει άκρας υγείας».

Με εκτίμηση

Γ. Θ. και Μ. Δ.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 289-290.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.