Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μιχάλης Τζουγανάκης τραγουδούν για την «Κιβωτό του Κόσμου» στις Η.Π.Α.

17 Δεκεμβρίου 2019

Η Globe Entertainment και η V.I.P. International παρουσιάζουν:

Γιώργος Νταλάρας
“Τα Τραγούδια της Ζωής μας»
Μιχάλης Τζουγανάκης

Συμμετέχουν: Ασπασία Στρατηγού
Αλέξανδρος Τζουγανάκης & Ορχήστρα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
Για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος ΚIΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
31 Ιανουαρίου με 28 Φεβρουαρίου 2020

Από το φημισμένο Apollo Theater στο Harlem της Νέας Υόρκης, αρχίζει ο Γιώργος Νταλάρας μια σειρά συναυλιών-παραστάσεων στην Αμερική. Σ’ αυτή την περιοδεία θα μοιραστεί τη σκηνή με τον εκ Κρήτης εκρηκτικό Μιχάλη Τζουγανάκη. Ο Γιώργος Νταλάρας εκτός από τη λαμπρή ερμηνευτική του πορεία, είναι όπως δεν παραλείπει ποτέ να λέει, και μουσικός! Στην παράσταση αυτή, εκτός από το να μας τραγουδήσει τα τραγούδια που αγαπήσαμε και μ’ αυτά ονειρευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται να φωτίσει τη βιωματική του σχέση με τη λαϊκή κιθάρα και τ’ άλλα λαϊκά όργανα. Παρέα με 6 σολίστες, ερμηνεύει «αλλιώς» αγαπημένα του τραγούδια. Τραγούδια διασκευασμένα γι’ αυτό το σχήμα, διαλεγμένα μέσα απ’ τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και κάποια απρόβλεπτα, αν θέλετε, κρυφά τραγούδια, με την έννοια της σχέσης που έχει μ’ αυτά όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Σχέση βιωματική, με γνώση και πάθος και δεν είναι μόνον αυτό. Μαζί του, όπως είπαμε, θα είναι ο Μιχάλης Τζουγανάκης, σπουδαίος τραγουδοποιός-σολίστας στο λαούτο και ερμηνευτής. Με τον Γιώργο Νταλάρα τους συνδέει μια μακριά και εποικοδομητική συνεργασία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μια βαθιά φιλία.

Στη σκηνή μαζί τους η εξαιρετική Ασπασία Στρατηγού και ο νεότατος Αλέξανδρος Τζουγανάκης, μουσικός και ερμηνευτής, γιος του Μιχάλη, που συνεχίζει άξια την παράδοση. Μια πρωτότυπη αυθεντική παράσταση, πλουτισμένη με αγάπη, μεράκι, με απόσταση επαφής ανάμεσα στους μουσικούς και απόσταση αναπνοής από το κοινό.

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Ζέρβας-πλήκτρα, πιάνο
Γιώργος Μάτσικας-μπουζούκι, κιθάρα
Χρήστος Ζέρβας-κλασική και ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Σοφράς-κοντραμπάσο
Μάνος Γρυσμπολάκης-ακορντεόν
Στράτος Σαμιώτης-κρουστά
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας
Σχεδιασμός ήχου-ηχοληψία:
Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

31 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη (Apollo Treater)
Πόλεις που ακολουθούν:
Ατλάντα, Ατλάντικ Σίτι, Κοννέκτικατ, Βωστόνη, Μοντρεάλ, Τορόντο, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο,Λος Άντζελες, Ντένβερ, Χιούστον, Τάμπα Φλόριδα.

Υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.