Ετήσιο μνημόσυνο Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου στην Ι.Μ. Ταμασού

13 Ιανουαρίου 2020

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, θα τελέσει Μνημόσυνο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, το πρωί, κατά τη διάρκεια της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, που θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά.

Τον Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ.Διονύσιος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και γύρω στις 11.00 το πρωΐ, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τη Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.), Ημερίδα στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς, με θέμα: «ΜΗΤΡΟΠΟΛIΤΗΣ ΣΙΣΑΝIΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤIΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας».

Στην Ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ.Χρυσόστομος, Λεμεσού κ.Αθανάσιος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.Ιουστίνος, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Μικροκάστρου Θεολογία και Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π Θ. και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ.Ανέστης Κεσσελόπουλος.