Εγγραφές για την 2η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και τα τέκνα τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών

27 Ιουνίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10:00-12:00 την «2η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ«.

Εάν είστε τρίτεκνη ή πολύτεκνη οικογένεια και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην σύναξη μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 09:30 το πρωί το Σάββατο 27 Ιουνίου προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Αν και η σειρά των συγκεκριμένων συνάξεων απευθύνεται κυρίως σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ο γέροντας Εφραίμ θα χαρεί πολύ να συμμετέχουν και να κουβεντιάσει μαζί τους, παιδιά όλων των οικογενειών.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να παρίστανται στην σύναξη αλλά ο γέροντας θα ομιλήσει, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα συζητήσει με τα παιδιά (κάθε ηλικίας!)