ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου για τον σύγχρονο Άγιο Καλλίνικο επίσκοπο Εδέσσης

27 Οκτωβρίου 2020

Σε διαδικτυακή Σύναξη με το Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο Βλάχο. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος μιλάει στα Ελληνικά, με διερμηνεία στα Ρουμανικά.

Το θέμα της ομιλίας είναι η ζωή του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης (1918-1984)> Η αγιοκατάταξή του ανακοινώθηκε στις 23 Ιουνίου 2020 κατόπιν σχετικής αποφάσεως από την Ιερή Σύνοδο του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου οι συμμετέχοντες στη σύναξη θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον Σεβασμιώτατο. Η τηλεδιάσκεψη διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φίλων του Συλλόγου Ρουμάνων Ορθόδοξων Χριστιανών Φοιτητών του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν από τα κανάλια Facebook Pemptousia, Association of Friends of the Church of Students, ASCOR Cluj-Napoca και Doxology.

upsl