Σκέψεις εν μέσω πανδημία

20 Νοεμβρίου 2020

Αγαπητοί μου χριστιανοί, χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω!

Τις τελευταίες ημέρες μου στέλνουν αρκετοί ένα βίντεο σχετικά με το νέο εμβόλιο που πρόκειται να δοθεί στους ανθρώπους για τη θεραπεία του covid-19. Διαισθάνθηκα φόβο, τρόμο και απελπισία να διακατέχει την ψυχή τους. Αυτά τα συναισθήματα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στους χριστιανούς που πιστεύουν στον Αληθινό Θεό. Μου αναφέρουν πνευματικά μου τέκνα πως έχουν σκοπό να μας αλλάξουν το DNA με τη μέθοδο του RNA. Επικρατεί ένα κλίμα καχυποψίας παντού, κυρίως για την Επιστήμη και την Εκκλησία.

Σαφώς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χάραγμα του Αντιχρίστου. Τα γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Σαφώς και κάποιοι ονειρεύονται μια παγκόσμια δικτατορία και έναν παγκόσμιο έλεγχο.

Όμως κάπου υπάρχει κι ο Θεός. Εμείς σήμερα οι χριστιανοί ανεβάζουμε πανικόβλητοι τη μία ανάρτηση μετά την άλλη στο διαδίκτυο κατακρίνοντας, υβρίζοντας, με μια έπαρση σα να μην έχουμε ακούσει ποτέ τη λέξη «ταπείνωση». Σα να μην υπάρχει Θεός να ενεργήσει και να μας υπερασπιστεί.

Ο Θεός όμως ακούει αυτούς που προσεύχονται. Είναι πανταχού Παρών. Ακούει τη μητέρα του, την Υπεραγία Θεοτόκο, τους Αγγέλους και τους Αγίους που Τον παρακαλούν αδιαλείπτως.

Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα λογικά μας αν σκεφτόμαστε συνεχώς αρνητικά.

Δεν θα μπορούσε ο Θεός να δείξει έλεος στην παρούσα στιγμή και να μας λυτρώσει πιο γρήγορα από αυτό που ήταν να συμβεί;

Να καθυστερήσει λίγο τα μελλούμενα;

Για τον Θεό ο χρόνος είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον που ζούμε εμείς.

Επειδή όμως έχει εισχωρήσει βαθιά η καχυποψία και η άκρα αγωνία μέσα μας, επισυνάπτω απάντηση που μου έστειλαν πολύ δικοί μας άνθρωποι επιστήμονες και γιατροί που μάχονται στην πρώτη γραμμή σε κορυφαία νοσοκομεία της χώρας μας.

Επαναλαμβάνω, γνωστοί μας άνθρωποι, πνευματικοί άνθρωποι, Του Θεού και της Εκκλησίας.

Απάντηση στο βιντεάκι που κυκλοφορεί ευρέως.

Ο ιός της γρίπης είναι κι αυτός RNA ιός και το εμβόλιο της γρίπης RNA εμβόλιο. Το ότι εισάγεται εξασθενημένος ή αδρανοποιημένος ο ιός της γρίπης που έχει καλλιεργηθεί σε αυγά κότας δε μας κάνει χιμερικά όντα. Ούτε σε ιούς μετατρεπόμαστε ούτε σε κότες. Δεν ενώνεται το δικό μας DNA με το RNA του ιού της γρίπης. Απλά ενιόμενος ο αδρανοποιημένος ή εξασθενημένος ιός ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας να παράγει αντισώματα. Νομίζω τα τελευταία χρόνια δεν καλλιεργούν στα αυγά ολόκληρους τους ιούς αλλά τμήματα του RNA τους. Παλιά που τα εμβόλια της γρίπης ήταν με ολόκληρους ζώντες εξασθενημένους ιούς κάποια άτομα με πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό νοσούσαν από γρίπη γιατί οι ιοί παίρναν πάνω τους τον αδύναμο οργανισμό τους. Με τα καινούργια εμβόλια γρίπης που είναι τμήματα RNA ιών αυτό δε γίνεται. Οπότε αυτό που λέει η μετάφραση γιατί τι λέει η κυρία που μιλά δεν ξέρω, ότι το εμβόλιο του νέου κοροναϊού είναι το πρώτο RNA εμβόλιο, δεν ισχύει.

Με αγάπη,

π. Γεώργιος Χριστοδούλου