Δια…τροφής ο λόγος: Διατροφικά έθιμα του Πάσχα

23 Απριλίου 2021

Σε αυτήν την εκπομπή «Δια..τροφής, ο λόγος! Ο τρόπος του «τρέφεσθαι» αναλύουμε μαζί τα διατροφικά έθιμα του Πάσχα. Το ψάρι της Κυριακής των Βαΐων, τα κόκκινα αυγά της Μεγάλης Πέμπτης, η αλάδωτη Μεγάλη Παρασκευή και η μαγειρίτσα του Μεγάλου Σαββάτου κάτω από το μικροσκόπιο με σκοπό να αναλύσουμε τη διατροφική τους αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως επίσης και για να μοιραστούμε ιδέες σχετικές με το φαγητό, ή ακόμη και για να συζητήσουμε τις δικές σας απορίες ή τις δικές σας ανησυχίες σχετικά με τη διατροφή, βρείτε με,

στο Instagramdia.trofis.ologos

και στο Facebook: Μαργιάννα Μανώλη Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

«Να θυμάστε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας. Και να μην ξεχνάτε πως εμείς ορίζουμε το φαγητό μας και όχι το φαγητό μας εμάς».

Πώς ακούω pemptousia.fm; Πώς χρησιμοποιώ το podcast σε κινητές συσκευές; – Οδηγίες χρήσης