ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: 10ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ

21 Οκτωβρίου 2021

10ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα 19:30 – 21:00 

Σε πέντε γλώσσες το αρχονταρίκι σήμερα, με τον Γέροντα Εφραίμ, από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας, το πρακτορείο Ορθοδοξία, το διαδικτιακό περιοδικό Πεμπτουσία και όλες τις επίσημες σελίδες στο facebook του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Λίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος της Μονής Βατοπαιδίου, το πνευματικό του ανάστημα, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στο ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 και θα διαρκέσει περίπου ως τις 21:00.

Το αρχονταρίκι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν στα ελληνικά με παράλληλη μετάφραση στα αγγλικά ,ρουμανικά, ρωσικά και γεωργιανά.

Το 10ο ψηφιακό αρχονταρίκι διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και θα προβληθεί ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv. για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από το τάμπλετ τους, από το κινητό τους, τον υπολογιστή τους ή την smart tv τους. Όσοι επίσης επιθυμείτε να συμμετέχετε και να κάνετε ερωτήσεις μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUkde6sqDwjGdPNRdFExWKzRhvQx2Dr6Ev2

Μετά την ομιλία του Γέροντα που θα διαρκέσει 30 περίπου λεπτά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Εάν εγγραφείτε στο 10ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε.