Παρουσία βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτη Γόρτυνος κυρού Ιερεμία στην Κόρινθο

26 Ιουνίου 2022

Την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022», στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου στην Κόρινθο και ώρα 7:00’ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της δευτέρας εκδόσεως του βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου (Φούντα) με τίτλο: «ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή Κορίνθου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιάκωβος Κανάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και στενός συνεργάτης του μακαριστού Ιεράρχου, ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

“Η συμμετοχή σας στην παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου, αποτελεί έκφραση σεβασμού και ευλαβείας προς τον Απόστολό μας Άγιο Παύλο, ο οποίος μας «προίκισε» πνευματικά με τις δύο Επιστολές Του και μας κατέστησε, δια μέσου αυτών, γνωστούς παγκοσμίως, καθώς και τιμή στο πρόσωπο του Ιεράρχου και συγγραφέως κυρού Ιερεμίου”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν για την κατηχητική προαγωγή των Πιστών.