Ο Γκάτσος εξακολουθεί να φωτίζει τον κόσμο…

Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία το έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση-συναυλία με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση μιλούν στην «Πεμπτουσία» τόσο για τη νέα τους συνεργασία, όσο – και κυρίως – για το μεγάλο ποιητή Νίκο Γκάτσο, που κατάφερνε με τρόπο απλό να μεταδίδει στον κόσμο υψηλότατα νοήματα και καταφέρνει ακόμα και σήμερα να εντυπωσιάζει με τη γραφή του εμπνέοντας καλλιτέχνες και κοινό.

Μαζί τους στο θέατρο Παλλάς εμφανίζεται ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς και στη συναυλία παίζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και η Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής.  Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης: Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης & η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων).

Διδασκαλία-Χορωδιακή Επεξεργασία κ. Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη.

Στην έναρξη της μουσικής αυτής εκδήλωσης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα θα παρουσιάσουν τη νέα συνθέτρια Ειρήνη Βαλεντίνοβα-Ζαμάνου σε ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα που θα ντύσει μελωδικά τη συναυλία με δικές της συνθέσεις.