Παράδοση και Αγάπη στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά

O αναπληρωτής καθηγητής Χριστιανικής Ηθικής και Βιοηθικής της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών και Συντονιστής Περιεχομένου της Πεμπτουσίας κ. Νικόλαος Κόϊος, αναπτύσσει εισήγηση με θέμα «Παράδοση και Αγάπη στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά» σε επιστημονική ημερίδα στη Λήμνο.

Στην επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Θεολογική και φιλοσοφική σημασία του έργου του «Μεγάλου της Λήμνου Αγίου» Γρηγορίου του Παλαμά Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης”, η οποία διοργανώθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:30 στο συνεδριακό κέντρο Hotel Diamantidis, από την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ο αναπληρωτής καθηγητής Χριστιανικής Ηθικής και Βιοηθικής της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών και Συντονιστής Περιεχομένου της Πεμπτουσίας κ. Νικόλαος Κόϊος, αναπτύσσει την τρίτη εισήγηση της ημερίδας με θέμα «Παράδοση και Αγάπη στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά».

Συντονίστρια είναι η κ. Ιωάννα Διαματάρη, θεολόγος.

Τους ύμνους για τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά αποδίδει η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου με Χοράρχη τον Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού κ. Θεόφραστο Βογιατζή.