Προσβάσιμη σελίδα για τα άτομα με μερική ή ολική τύφλωση
Α-
Α+

Τρούφες με ινδοκάρυδο.

Γαστρο(Α)νομία - 5 Δεκεμβρίου 2020
 Καίτη Μαντζαρίδου

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη. Διαλύουμε τον καφέ στο ζεστό μπράντυ και τον προσθέτουμε στην κρέμα. Ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο, ανακατώνουμε καλά τα υλικά και πλάθουμε μικρά μπαλάκια που τα τυλίγουμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο. Διατηρούμε τις τρούφες στο ψυγείο.

150 γρ. φυτικό βούτυρο 2 φακελάκια βανίλια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές 2 κουταλιές της σούπας ζεστό μπράντυ 500 γρ. ινδοκάρυδο

 

Πηγή: Από το βιβλίο της Καίτης Μαντζαρίδου, «Νέα νηστήσιμα φαγητά και γλυκά», έκδ. Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2015, http://www.vatopedi.gr/ekdoseis-immb/54490/


Valid CSS! Valid HTML!