«Σύντοµα έγινε το θαύµα»

28 Ιουνίου 2019

«Σύντοµα έγινε το θαύµα»

2-5-2008, Γεωργία

«Είμαι ορθόδοξος χριστιανός και μένω στη Γεωργία. Το 2003 παντρεύτηκα. Νομίζω εξ αιτίας της λανθασμένης ζωής που έζησα τιμωρήθηκα και δεν μπορούσαμε να αποκτήσομε παιδιά. Που δεν πήγαμε για θεραπεία! Πουθενά δεν την βρήκαμε. Σχεδόν απελπίστηκα.

Ο πατέρας μου τον Μάιο του 2005 πήγε στο Άγιον Όρος και από τη Μονή Βατοπαιδίου μας έφερε ευλογημένες κορδέλες της Παναγίας. Τις φόρεσε η γυναίκα μου και ταυτόχρονα διαβάζαμε τους χαιρετισμούς της Θεοτόκου. Σύντομα έγινε το θαύμα. Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος.

Στις 15-6-2007 ο Κύριος μας χάρισε ένα αγόρι, το οποίο ονομάσαμε Νικόλαο προς τιμήν του Αγίου Νικολάου.

Δόξα και ευχαριστία στον Θεό “πάντων ένεκεν”».

Γκουράμ Κ.

 

«Κάθε θαύµα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο»

17-5-2008, Πάτρα

«Είμαστε παντρεμένοι από το 1999. Κάναμε προσπάθειες να μείνω έγκυος αλλά μας είπαν ότι φυσιολογικά ήταν αδύνατο. Από το 2001 έως το 2005 κάναμε τρεις εξωσωματικές. Δεν πέτυχε καμιά. Επειδή είναι μια ψυχοφθόρα και επώδυνη διαδικασία αποφασίσαμε να σταματήσουμε και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις για να υιοθετήσομε ένα παιδάκι. Ούτε και από εκεί έγινε κάτι.

Είπαμε ότι αφού κάναμε ο,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν απ’ εδώ και πέρα ας γίνει ο,τι θέλει ο Θεός που ξέρει περισσότερα και θέλει το καλό μας. Όλα αυτά μέχρι το Φεβρουάριο του 2006. Οι προσευχές σας μαζί με τις δικές μας εισακούστηκαν. Είμαι έγκυος, 7 μηνών, ένα αγοράκι και σύμφωνα με τις εξετάσεις όλα πάνε μια χαρά. Δική μας πίστη είναι ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε θαύμα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο.

Ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία μας για το θαύμα που έκαναν στη ζωή μας».

Σας ευχαριστούμε
Γ. και Ε.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 226 – 228.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.