Προσευχή, το ισχυρότατο όπλο της Εκκλησίας. Ιερές Παρακλήσεις ενώπιον της Αγίας Κάρας του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα

16 Μαρτίου 2020

Αδιαλείπτως τελείται καθημερινά από 9 π.μ. έως 6μ.μ. Ιερά Παράκληση ενώπιον της Αγίας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην Πάτρα με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, υπέρ υγείας και βοηθείας των ανθρώπων κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο της σοβαρής κρίσεως του κορονοιού.

Οι Ιερές Παρακλήσεις γίνονται εναλλασσομένων, ανά μίαν ώραν, προς τούτο των Ιερέων της πόλεως και Μητροπόλεως των Πατρών, άνευ συμμετοχής του Λαού.

Η προσευχή είναι το ισχυρότατον όπλον της Αγίας μας Εκκλησίας έναντι πάσης λοιμικής νόσου και ασθενείας και παντός κινδύνου.

Παρακαλείται ο Λαός μας να συνοδεύη προσευχητικώς τους Ιερείς μας από το σπίτι, αποφεύγοντας ο καθένας, τις όποιες άσκοπες μετακινήσεις, συμφώνως με τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας απαρεγκλίτως τις συστάσεις των Φορέων της υγείας.

Οι διατεταγμένες πρωινές και εσπερινές Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδωνται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως ΛΥΧΝΟΣ και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως, από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Επισκοπείου, όπως συμβαίνει καθ’ ημέραν, ώστε να παρηγορούνται οι Χριστιανοί.