ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΥΡΑ: «Μητερικόν της Καλύμνου»

6 Φεβρουαρίου 2021

Ο πνευματικός θησαυρός τής Καλύμνου.

Η Κάλυμνος ένας πέτρινος βράχος που αναδύεται καταμεσής στο πέλαγος. Μια πέτρινη έρημος γεμάτη ξωκλήσια ασκηταριά παλαιομονάστηρα, σαν στρείδια σκαλωμένα πάνω στις οπές της γης της.

Μέσα σ’αυτά στρουθία μονάζοντα. Μαυροφορεμένες νύφες του Κυρίου. Σιωπηλές ικεσίες από φλεγομενες καρδιές.

Υψωμένα χέρια και παρειές χαραγμένες από δακρύων ροές. Αηδόνια του δημιουργού του Παντός, διαρκή ερωτική αναζήτηση Του Θεϊκού Του Προσώπου.

Αγιοτόκος Κάλυμνος. Το μικρό Άγιον Όρος.

Μία εκπομπή Αφιέρωμα στους Αγίους της. Στις μητέρες και τους πατέρες που μόνασαν που ασκήτεψαν που δόξασαν το Όνομα της Αγίας Τριάδας πάνω στον βράχο αυτό.
Κ. Ε.

Η διαδικτυακή εκπομπή Αιγαίου Αύρα έχει δημιουργηθεί με όνειρο και μεράκι με σκοπό να γίνει μια διαδικτυακή γέφυρα που πάνω της θα συναντιούνται οι ψυχές, θα χαίρονται, θα απολαμβάνουν και θα μοιράζονται νότες μουσικές της πατρίδας, μοσχοβολιες αγάπης, αρώματα αλήθειας, γεύσεις από το φώς της παράδοσης, αγκαλιές νοερές, ιστορίες ζωής, καλημερίσματα και καληνυχτίσματα, έγνοιες κ φροντίδες.

Οι εκπομπές «Αιγαίου Αύρα» δεν αποσκοπούν σε καμία απολύτως υλική απολαβή κ σκοπιμότητα.

Ευχαριστώ πολύ τόν πολύ καλό μου φίλο Τσάλη Κακιά γιά τήν οπτικοποίηση, καθώς καί την αγαπητή φίλη, αδελφή και συνεργάτιδα Κυριακή Αλεξιάδου για την αμέριστη βοήθεια
και υποστήριξη.