Ζωντανά οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην Pemptousia TV

8 Απριλίου 2023

H  Pemptousia TV το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα  και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως.

Παράλληλα, το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, του Πάσχα 16 Απριλίου και της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου θα διαμορφωθεί κατάλληλα ακολουθώντας το θρησκευτικό αίσθημα των ημερών.

Περιηγήσεις σε Ιερές Μονές, πνευματικά αναγνώσματα, οδοιπορικά στα προπύργια της Ορθοδοξίας, εισαγωγή στο Θείο Δράμα την ολοκληρωτική πράξη θυσίας του Ιησού θα κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα της Pemptousia TV τις Άγιες αυτές ημέρες.

Oι ζωντανές μεταδόσεις από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου  ξεκινούν από την προσεχή Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και θα διαρκέσουν και την πανήγυρη του ναού, στις 23 Απριλίου 2023.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα εδώ:

 www.orthodoxianewsagency.gr