Κυκλοφορία Ειδικής Σειράς Αναμνηστικών Γραμματοσήμων “ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ – ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΙV”

19 Νοεμβρίου 2012

Αύριο, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, η Ειδική Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων “ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ – ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΙV”.

Η σειρά παρουσιάζει τα καθολικά των Ιερών Μονών Ξενοφώντος, Γρηγορίου, Εσφιγμένου, Αγίου Παντελεήμονος και Κωνσταμονίτου, που προσάρμοσε σε γραμματόσημα η Μυρσίνη Βαρδοπούλου.

Η σειρά αποτελείται από 5 γραμματόσημα διαστάσεων 40Χ40 χιλ. με ενδιάμεση διάτρηση στα 13 χιλ. σε φύλλα των 16 τεμαχίων.

Κυκλοφορούν επίσης τα εξής φιλοτελικά προϊόντα:

1. ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟI ΦΑΚΕΛΟI ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

2. ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ

3. ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ PREPAID

Στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού) οι συλλέκτες φιλοτελιστές θα έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, με τα χρονολογικά σήμαντρα Δάφνης και Καρυών, καθώς και το χρονολογικό σήμαντρο του Κεντρικού Φιλοτελικού Καταστήματος, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς, που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού.

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα της σειράς θα διατίθενται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα Αθηνών και το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα Θεσσαλονίκης (Βασ. Ηρακλείου 38).

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα της σειράς, καθώς και μεμονωμένα γραμματόσημα για ταχυδρομική χρήση θα διατίθενται και από τα Ταχ. Καταστήματα Καρυών και Δάφνης του Αγίου Όρους.

Οι φιλοτελικές εκδόσεις γραμματοσήμων ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ κυκλοφορούν σε περιορισμένη ποσότητα.

Κατερίνα Χουζούρη