Μουσείο Ακρόπολης: διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram

27 Οκτωβρίου 2015

 

IMG_1250_UPΤο Μουσείο της Ακρόπολης αξιοποιεί το ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να μεταδώσει τα μηνύματά του, σε μικρούς και μεγάλους και διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας (από 15/10/2015 έως 30/11/2015), στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο Instagram, με θέμα “My Samothraki Exhibition” και οι φίλοι του Μουσείου καλούνται να δημιουργήσουν, σε συνεργασία με το Μουσείο, την ψηφιακή έκθεση #MySamothrakiExhibition, μια συλλογή φωτογραφιών όπου οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από τη Σαμοθράκη συναντούν τα αρχαιολογικά μυστήρια του νησιού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν σε εικόνες την εμπειρία τους από τη Σαμοθράκη που εκτός από τα περίφημα μυστήρια, μπορεί να σχετίζεται με oρειβασία ή πεζοπορία, camping, βουτιές στις βάθρες ή τη θάλασσα, αλλά και την τοπική κουζίνα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Instagram με αυτές τις εμπειρίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #MySamothrakiExhibition και αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο από τις 5 κατηγορίες που ακολουθούν: #MySamothrakiMysteries, #MySamothrakiClimbing, #MySamothrakiCamping, #MySamothrakiSwimming, #MySamothrakiEating.

kartolina_horizontal_gr copy

Πάρτε λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας και κερδίστε δώρα από τα πωλητήρια του Μουσείου, συμμετοχή σε βραδινή παρουσίαση των Αρχαιολόγων – Φροντιστών για την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών» ή ένα γεύμα στο εστιατόριο με γεύσεις Σαμοθράκης.