Παρουσίαση του Φωτογραφικού Λευκώματος της Βάσως Ξεινού «Ο Πατριάρχης στην Ίμβρο»

2 Νοεμβρίου 2016

Η Βάσω Ξεινού παρουσιάζει το Φωτογραφικό της Λεύκωμα με θέμα «Ο Πατριάρχης στην Ίμβρο». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 80, στη Ν. Σμύρνη. 

Layout 1Για το λεύκωμα, το έργο και την προσφορά του Οικουμενικού Πατριάρχη θα μιλήσουν: ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Αλέξης Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Κώστας Γαβρόγλου, και ο ιατρός Χριστόφορος Σωφρονίου.

Θα απευθύνουν χαιρετισμούς η δημιουργός του λευκώματος Βάσω Ξεινού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Πάρις Ασανάκης και εκπρόσωποι χορηγών και αρωγών του έργου του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδος του Συλλόγου Ιμβρίων Κώστας Χριστοφορίδης και στο κλείσιμό της θα προβληθεί ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο «Η Ίμβρος του Πατριάρχη», σε παραγωγή του Συλλόγου Ιμβρίων.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9347957 – 2109345096, στο email: [email protected] και στην ιστοσελίδα www.imvrosisland.org