Ιερό Μνημόσυνο για την μακαριστή Γερόντισσα Αναστασία

7 Οκτωβρίου 2020

Με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 τελέστηκε πολυιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Κοκκινάδας- » Κυρίας των Αγγέλων» Λευκίμμης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο για τα 41χρονια (1979-2020) από την οσιακή κοίμηση της μοναχής και Καθηγουμένης- Κτιτορίσσης της Ιεράς Μονής, Αναστασίας Βλάχου, και εις ανάμνησιν της παρόδου ενός έτους (5 Οκτωβρίου 2019) από την ανακομιδή των τιμίων της λειψάνων.

Του συλλείτουργου προεξήρχε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Κασσωπιτρας στο Φιγαρέτο Κανονιού Κερκύρας, Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Ζερβός, με την συμμετοχή πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Νεκταρίου στο πολυπληθές εκκλησίασμα. Στο αναλόγιο διηκόνησε χορός Ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Φωτίου Ασπιώτη, Αρχιερατικού Επιτρόπου Περιφέρειας Λευκίμμης. Η ευχή της Μακαριστής Γερόντισσας να συνοδεύει όλους μας, πάσας τας ημέρας της ζωής ημών!