«ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ»

7 Δεκεμβρίου 2020

Στις 25 Νοεμβρίου 2020, ημέρα που εορτάζει «η πανεύφημος νύμφη Χριστού», η Αγία Αικατερίνα του Σινά, προστάτισσα των γραμμάτων και των Πανεπιστημίων της Ευρώπης, εκδόθηκε το βιβλίο «ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ» της Σοφίας Ν. Σφυρόερα, με πρόλογο της Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου Γ΄. 

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση 768 σελίδων, αποτέλεσμα πολύχρονης και πολύμοχθης έρευνας ευσέβειας και πίστης της συγγραφέως στην αναγκαιότητα της διατήρησης και στήριξης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης.

Με απλό αλλά υπεύθυνο, έγκυρο και σαφή τρόπο το βιβλίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις: τη σύντομη επισκόπηση της ιστορίας της χώρας, του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και των κυριότερων Παναγίων Προσκυνημάτων στην Αγία Γη και το Θεοβάδιστο Όρος Σινά, τα βιβλικά γεγονότα που συνδέονται με κάθε τόπο, γεωγραφικές, αρχαιολογικές αλλά και γραμματειακές πληροφορίες που μαζί με πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό στοχεύουν στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση και ψυχική ωφέλεια του αναγνώστη.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την συγγραφέα  κα Σοφία Σφυρόερα στο τηλ: 6944026907.