Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου τίμησε τους αριστούχους πολύτεκνων οικογενειών της Αθήνας

19 Ιουνίου 2023

To Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αποκτησάντων Ακαδημαϊκών Τίτλων, Εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και των Αριστούχων Λύκειου – Γυμνασίου, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, με την χορηγία της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου.

Βραβεύτηκαν 770 παιδιά και γονείς, Μεταπτυχιακοί, Πτυχιούχοι, Εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Αριστούχοι Μαθητές Λύκειου με βαθμό 18 και άνω και Γυμνασίου με 18,5 και άνω το έτος 2022, μελών της Ε.Π.Α.

Την εκδήλωσε άνοιξε με χαιρετισμό εκ μέρους του Καθηγούμενου Γέροντος Εφραίμ ο Ιερομόναχος π. Μάξιμος Βατοπαιδινός, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας στην κοινωνία μας και την μεγάλη προσφορά της στο μέλλον της πατρίδας μας.

Ο π. Μάξιμος Βατοπαιδινός απένειμε τα βραβεία, τα οποία συνοδεύτηκαν από χρηματικό έπαθλο της Μονής.

Την εκδήλωση συντόνισε η Γ.Γ. της Α.Σ.Π.Ε. και μέλος της Ε.Π.Α. κ. Δήμητρα – Ινές Αγγελή.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Α.Σ.Π.Ε. και Ε.Π.Α. κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση της Ένωσης με την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Σταμούλης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.orthodoxianewsagency.gr