Σεμινάριο Επιμόρφωσης Κληρικών από τη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ

5 Μαρτίου 2013

Όπως είναι γνωστό, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον 230/2012 Κανονισμό της «Περί Ἐφημερίων καί Διακόνων» εναρμονίστηκε με το Νόμο 4024/2011, σχετικά με το σύστημα βαθμολογικής και μισθολογικής εξελίξεως των κληρικών. Το Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αξιολόγησης των κληρικών, και διοργανώνει αυτήν την περίοδο εντατικό σεμινάριο επιμόρφωσης κληρικών διάρκειας 64 ωρών, από 24 Φεβρουαρίου έως 18 Απριλίου 2013.

φωτο: "Θεολογικά Δρώμενα", http://blogs.auth.gr/moschosg/

φωτο: «Θεολογικά Δρώμενα», http://blogs.auth.gr/moschosg/

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία μοναδική στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα «δια βίου εκπαίδευσης» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση σπουδών αξίας 5 Ευρωπαϊκών Πιστωτικών Μονάδων (ECTS).

Οι παραδόσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16.00-17.30 και 18.00-19.30, στο Α΄ και Β΄Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής. Την Επιστημονική Επιτροπή του Σεμιναρίου αποτελούν οι Καθηγητές Χρ. Σταμούλης, Αν. Κεσελόπουλος, Πρωτοπρ. Β. Καλλιακμάνης, Δ. Κούκουρα και ο Αν. Καθ. Π. Σκαλτσής.

φωτο: "Θεολογικά Δρώμενα", http://blogs.auth.gr/moschosg/

φωτο: «Θεολογικά Δρώμενα», http://blogs.auth.gr/moschosg/