Επίσκεψη Άγγλων βουλευτών στο Δημαρχείο Λευκονοίκου στο Πλατύ Αγλαντζιάς

11 Φεβρουαρίου 2017

Σημαντικό γεγονός για το Δήμο Λευκονοίκου απετέλεσε η επίσκεψη των τριών Άγγλων Βουλευτων, Mr. DavidBurrowes, MP,  Mr. Matthew Offord, MP, Rt Hon Theresa Villiers, MP, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στις 6 μ.μ.. Η επίσκεψη των Βουλευτών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λευκονοίκου, στην προσωρινή έδρα του στο Πλατύ Αγλαντζιάς, όπου και τους υποδέχτηκε η Δήμαρχος Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη. 

leukonikos2

Η Δήμαρχος, καταρχάς, τους καλωσόρισε στο προσφυγικό Δημαρχείο της και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξή τους προς την Κύπρο. Στη συνέχεια, οι Βρετανοί Βουλευτές ζήτησαν να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό της κωμόπολής της, όπως και για τα σχέδιά της για τον Δήμο.

leukonikos1

Οι τρεις βουλευτές ενημερώθηκαν για την πορεία αναστήλωσης της εκκλησίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σε προσεχή επίσκεψή τους, θα επισκεφτούν το Λευκόνοικο, μετά από πρόταση της Δημάρχου. Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση στην οποία οι εκλεκτοί επισκέπτες του Δήμου Λευκονοίκου απόλαυσαν τα παραδοσιακά κεράσματα της Μεσαορίας.